WAT EVERMATTER DOET​

Waar kan Evermatter bij helpen in de volgende stap van jouw onderneming?

Evermatter helpt graag betrokken ondernemers zoals jij om hun bedrijf, producten, ideeën en kennis vorm te geven. Een doordacht ontwerp heeft de kracht om merken te transformeren en bedrijven te laten groeien door middel van het vertellen van een verhaal dat de betrokkenheid verdiept.

Zorg er dus voor dat je ons vanaf het begin meeneemt in de ideeën en gedachten. Zo kunnen we echt helpen om jouw visie en missie, visueel doordacht de wereld in te brengen. Zodat je alles uit je bedrijf kan halen en op jouw beurt weer mensen kan helpen, onderwijzen en/of inspireren. Om zo het verschil te maken voor jouw klanten maar ook om bij te dragen aan positieve verandering in de wereld.

In de basis werken we vanuit verschillende pakketten, maar iedere onderneming is anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze pakketten zijn vooral een indicatie van de mogelijkheden en investering. We maken altijd een custom voorstel na aanleiding van onze kennismaking. Zodat we zeker weten dat we een passend voorstel doen.

Vindt jouw identiteit (V.A. €550)

Branding strategy & design

Branding is meer dan alleen een logo. Het is de totale persoonlijkheid van je merk of bedrijf. Het is wat je uitstraalt, wat je zegt, hoe je dat zegt en tegen wie je praat. Het is dat gevoel wat mensen -jouw klanten- krijgen bij je bedrijf of merk. Om dat te sturen gebruiken we o.a. kleuren, teksten, afbeeldingen, lettertypen en andere (ontwerp) elementen.

Wij willen ervoor zorgen dat jij als ondernemer met zelfvertrouwen je bedrijf kunt runnen en dat de branding strategisch aansluit bij jouw visie/missie en wie jij wil aanspreken. Samen gaan we op onderzoek naar dat gevoel en die richting.

leavingamark
edelstenen-diganddust

Laat jezelf zien (V.A. €199)

Brand/product fotografie

Afbeeldingen roepen emoties op. Deze beelden kunnen een verhaal vertellen of een product presenteren. We gaan opzoek naar de ideale beelden passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Van portretten, sfeerbeelden tot productfotografie.

We werken samen om een verzameling afbeeldingen te maken die de boodschap van jouw merk versterken.

een online visitekaartje (V.A. €1499)

Webdesign

Naast de strategische en visuele branding, gaan nog we een stap verder door jouw bedrijf een online thuis te geven. Een online presence is al lang niet meer weg te denken. Wij gaan ervoor om van jouw nieuwe website een boeiende merkervaring te maken die je zal onderscheiden van de concurrenten en jouw waarde zal overbrengen. 

We bieden o.a. website-ontwerp + ontwikkeling voor de volgende platformen:

WordPress + Show it + Wix + Shopify

webschets-evermatter

Een ontwerpproces van begin tot eind

Het proces hangt uiteraard af van het project. Hier geeft Daniek je alvast een voorbeeld van hoe een project ongeveer kan verlopen.

01 Kennismaking

Na onze kennismaking ontvang je van mij het voorstel & proces document, zodat jij op de hoogte bent van de aanpak van Evermatter. Als het voostel akkoord is plannen we samen een brainstorm sessie in, uiteraard het liefst in real life en met koffie.

02 Brainstorm sessie

Tijdens de brainstorm sessie wil ik alles te weten komen over jou en jouw bedrijf. Wat is je verhaal, wat zijn je drijfveren en waar wil je naartoe? Zodat we een heldere visie en missie neer kunnen zetten.

03 kick off

Voordat ik begin aan het ontwerpen neem ik eerst de tijd om de inzichten uit onze brainstorm sessie te verwerken, en jouw merk of bedrijf verder te ontdekken. Na aanleiding van de brainstormsessie zet ik dan de eerste opzet neer van jouw merkdocument.

04 strategie

Vanuit de brainstormsessie en onderzoek vul ik constant het merkdocument aan. In de eerste opzet het merkdocument vindt je de strategiepresentatie en stel ik een moodboard samen om de visuele uitstraling van jouw merk richting te geven. Dit wordt een mix van zowel kleuren, ontwerp- en sfeerbeelden.

05 Concept

Zodra de strategie staat en je tevreden bent over de opzet en de richting van het merkdocument, ga ik aan de slag met de visuele branding en het logoconcept. Opnieuw ontvang je van mij jouw merkdocument, aangevuld met het concept logo en huisstijl items.  Samen gaan we er voor zorgen dat dit perfect aansluit bij jou en jouw merk of bedrijf.

06 oplevering

Yes! Je project is afgerond, je kunt de wereld in met je merk of bedrijf. In deze laatste fase bundel ik alle producten en worden deze geleverd. Zijn er items die gedrukt moeten worden, dan gaan die direct naar de drukker.