Wat kunnen we voor je doen

Onze mogelijkheden.

Evermatter helpt betrokken ondernemers om hun bedrijf, producten, ideeën en kennis vorm te geven. We zorgen altijd voor een passende aanpak en gaan samen met jouw het proces aan. Waarbij we goed kijken naar je onderneming, visie en doelgroep.

Wij willen namelijk niet zomaar ‘mooie dingen’ ontwerpen. Zo gaat achter elke merkidentiteit of website een reeks doelgerichte beslissingen schuil die zijn gemaakt om jouw visie tot leven te brengen. Zodat jij alles uit je bedrijf  haalt en op jouw beurt weer mensen kan helpen, onderwijzen en inspireren.

Branding (strategie)

We hate to break it to you maar: Je merk is meer dan een logo, kleurenpalet of lettertype. Kom bij ons een kopje koffie (of twee) drinken en we helpen je om je ideeën op een rij te krijgen met een strategie die alle verschillende elementen van je bedrijf of merk omvat. Denk aan je doelen en doelgroep, waar je zit in je markt, je tone of voice en nog veel, veel meer. Je loopt weg met een duidelijke visie en richting, klaar voor de volgende stap. Wat dat ook mag zijn!

Visuele Branding

(Visuele) branding bestaat uit meer dan alleen een logo. Het is de totale ‘look and feel’ van je merk of bedrijf. Het is wat je uitstraalt, wat je zegt, hoe je dat zegt en tegen wie je praat. Het is een gevoel wat mensen -jouw klanten- krijgen als ze jouw bedrijf of merk zien. Om dat te sturen gebruiken we, naast een logo, o.a. kleuren, teksten, afbeeldingen, lettertypen en andere (ontwerp) elementen.

Marketingmateriaal

Denk aan visitekaartjes, flyers, bewegwijzering, sociale media, websitebanners – noem het maar op! We kunnen de uitingen van jouw bedrijf ontwikkelen voor zowel offline als online. Van ontwerp tot drukwerk en installatie, wij regelen het voor je!

Fotografie

Afbeeldingen roepen emoties op. Beelden kunnen een verhaal vertellen of een product presenteren. We gaan opzoek naar de ideale beelden passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Van portretten, sfeerbeelden tot productfotografie. We werken samen om een verzameling afbeeldingen te maken die de boodschap van jouw merk versterken.

Webdesign & ontwikkeling

Naast de strategische en visuele branding, gaan nog we een stap verder door jouw bedrijf een online thuis te geven. Een online presence is al lang niet meer weg te denken. Wij gaan ervoor om van jouw nieuwe website een boeiende merkervaring te maken die je zal onderscheiden van de concurrenten en jouw waarde zal overbrengen. We bieden webdesign + ontwikkeling voor verschillende platformen.

Copywriting

Copywriting wordt vaak onderschat, het is de underdog van je merkbeleving. Het is één ding om een zin aan elkaar te rijgen, maar iets heel anders om copy te maken die de waarden, tone of voice en het verhaal van jouw bedrijf samenbrengt op een manier die jouw doelgroep aanspreekt. Of je nu boeiende teksten nodig hebt voor je website, campagne of publicatie, wij weten de juiste woordkunstenaar voor jou te vinden!

Sociale media

Meer informatie komt eraan , stuur ons in de tussentijd gerust een bericht voor meer informatie!

PACKAGINGADESIGN

Als je de moeite hebt genomen om een geweldig product te maken, heeft het natuurlijk een verpakking nodig die past bij jouw merk en product. Een verpakking die niet alleen praktisch is, maar ook jouw publiek aanspreekt. Wij kunnen custom verpakkingen ontwerpen voor een grote variatie producten, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ruimtelijk ontwerp

Meer informatie komt eraan , stuur ons in de tussentijd gerust een bericht voor meer informatie!

Iets anders nodig?

Meer informatie komt eraan

-

-

Voor branding trajecten werken we vanuit een pakket, iedere onderneming is anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

We maken altijd een vrijblijvend voorstel na aanleiding van het kennismakingsgesprek. Zodat wij zeker weten dat we een passend voorstel doen waar jij volmondig ja op kan zeggen. 

Via onze contact pagina of via info@evermatter.nl plan je het kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek deel je alle ideeën en wensen met ons. Ook beantwoorden wij al je vragen rondom onze branding trajecten en hoe we branding gaan inzetten voor jouw bedrijf.